Cleanup AB och flyttstädning

cleaningAlla som någon gång har flyttat vet hur mycket det är att tänka på. När allt är packat och klart återstår den där flyttstädningen. Den som ska flytta in i ditt tidigare hem kommer att märka om det är professionellt gjort eller inte. Visst kan man städa själv, men inte som ett professionellt och kunnigt städteam med lång erfarenhet inom branschen. Cleanup AB kan flyttstädning. Ta kontakt och kom med en prisförfrågan. Ägna din dyrbara tid åt något du vill eller behöver göra och lämna flyttstädningen till proffs. Du kan vara trygg med att städningen blir ordentligt gjord och därmed vara lugn när det är dags att lämna över nycklarna till din forna bostad.

Flyttstädning är speciell på så sätt att du ansvarar för att den blir gjord på rätt sätt och således godkänd av den som köpt bostaden. Hos Cleanup AB får du en så kallad Godkäntgaranti och behöver därför inte oroa dig för bakslag. Om den nya bostadsinnehavaren mot förmodan inte är nöjd med flyttstädningen är det bara att kontakta Cleanup AB så åtgärdas alla anmärkningar, utan att det kostar dig något extra.

Mäklarsamfundet har tagit fram riktlinjer för flyttstädning. Dessa innebär förhållandevis många moment, inklusive fönsterputsning. Allt som ingår i en flyttstädning hos Cleanup AB finns specificerat i ett flyttstädsprotokoll, vilket är helt i linje med Mäklarsamfundets riktlinjer. Det enda du behöver tänka på innan städteamet kommer är att frosta av kyl och frys.

Cleanup AB har fått många fina omdömen från kunder och både mäklare och fastighetsbolag rekommenderar företaget när det är dags för flyttstädning. Gör det enkelt för dig och fyll i formuläret på hemsidan, så får du inom kort ett prisförslag på din flyttstädning. Givetvis går det även bra att ringa. Kontakta Cleanup AB och få din flyttstädning gjord på ett alldeles utomordentligt bra sätt. Du kan i lugn och ro ägna din tid åt att inreda din nya bostad istället.