Städning i företagslokaler

Cleaning in business premisesFöretagsstädning är troligen något många företagare helst inte gör själva eftersom företagets verksamhet torde uppta allt tid och energi. Cleanup AB kan hjälpa företag med städningen, oavsett företagsstorlek. Ta kontakt och begär en offert, se till att miljön på jobbet blir lika trevlig som hemma. Fundera igenom vad företagets kontor, butikslokal eller andra lokaler kan tänkas behöva för städning och framför dina önskemål till Cleanup AB. Anpassning sker helt utifrån era behov och en lösning skräddarsys som passar just er. Uppföljning sker kontinuerligt, så om det är något du sedan vill ändra går det alldeles utmärkt. Lämna över företagsstädningen till proffs och släpp alla bekymmer som har med städning att göra.

Cleanup AB städar kontor och butikslokaler hos stora företag likväl som hos medelstora och små företag, detta oavsett veckodag och givetvis kan städ tiden anpassas och förläggas både till dag- och kvällstider. Att vara flexibla och anpassa lösningar efter kunders behov är ledstjärnan och kundnöjdhet är alltid i fokus för uppmärksamheten. För att du ska känna dig trygg är det alltid samma städteam som kommer till kontoret och/eller butiken och du som företagare har en kontaktperson hos Cleanup AB.

En annan typ av företagsstädning som också utförs är trappstädning, vilket kan vara värt att fundera på om du är fastighetsförvaltare, fastighetsägare eller driver ett bostadsföretag alternativt sitter i styrelsen i en bostadsrättsförening. Att det luktar fräscht i trappuppgången och ser rent och välstädat ut är viktigt både för trivseln och för att nya besökare ska få ett positivt första intryck.

Företagsstädning kan innebära mer än kontors- och butiksstädning. Kontakta Cleanup AB om ditt företag behöver hjälp med städning i en eller flera av verksamhetens lokaler. Begär en kostnadsfri offert och se sedan till att personalen såväl som besökare och kunder får vistas i en riktigt trivsam miljö. Alla mår bättre och blir gladare av en fräsch omgivning.