Storstädning och fönsterputsning

Large cleaning and window sillsÄven den som sköter sin löpande städning själv kan behöva en ordentlig storstädning emellanåt. Cleanup AB har många kunder som bokat löpande städning varannan vecka, men det finns också de som söker professionell städhjälp i samband med att det är dags för storstädning och/eller att putsa alla fönster.

Kontakta Cleanup AB via telefon eller mejl och tala om dina behov, så får du träffa ett professionellt städteam som utför en storstädning precis enligt dina önskemål. Det är klokt att inte alltid göra allt själv. En genomgående städning kan, förutom att det inte är helt enkelt, ta lång tid och göra så att du förlorar din högt uppskattade fritid.

Att anlita ett professionellt städföretag som Cleanup AB gör att du kan ägna din tid åt annat och samtidigt känna dig trygg. Städningen blir grundligt utförd och innan städteamet lämnar ditt hem går de igenom allt en extra gång för att vara säker på att inte något blivit bortglömt eller av misstag hoppats över. För att vara helt på den säkra sidan finns en checklista till hands. Städteamet försöker alltid göra något litet extra om tiden tillåter, allt för att du ska känna att du är i goda händer och får lite mer än vad du beställt. Att du är nöjd är det allra viktigaste, att dina förväntningar helst ska överträffas är målet för Cleanup AB.

Efter varje städuppdrag följs dina synpunkter upp, så det finns alltid en chans att ändra på något om du vill. Priserna är rimliga och fakturan kommer alltid med det belopp du ska betala efter det så kallade RUT-avdraget. Det gäller även om du beställt fönsterputs.

Att putsa fönster och tvätta fönsterkarmar tar tid och kan vara svårt. Handen på hjärtat, visst får man alltid en irriterande rand någonstans eller missar en del? Anlita Cleanup AB både för storstädning och fönsterputsning, du kommer att bli mer än nöjd!