Löpande städning i hemmet

Ongoing cleaning at homeBli kund hos Cleanup AB och lär känna ditt städteam! Gör städningen till något enkelt och samtidigt tryggt, en syssla som du kan lita på att den blir professionellt genomförd. Hos Cleanup AB får du ett team av städare där åtminstone två personer har lång erfarenhet av allt som hör städning till, de är städspecialister. Det är en extra trygghet att samma personer kommer till ditt hem varje gång det är städdag. Målet är självklart att du alltid ska bli nöjd. Inte nog med att Cleanup AB:s städteam är kunniga, de är dessutom serviceinriktade, glada och trevliga.

Du bestämmer själv hur ofta städteamet ska komma hem till dig. En del vill ha städhjälp varje vecka, andra kan tycka att det räcker med varannan vecka alternativt en gång i månaden. Hör av dig till Cleanup AB så reds dina städbehov och önskemål ut, för bästa resultat. Kundnöjdhet är A och O, så se till att få ditt proffsiga städteam till löpande städning i hemmet just precis så som du vill ha den, varenda gång.

Ring, mejla eller fyll i formuläret på hemsidan. Det första som sker är att du får ett hembesök, helt utan kostnad. Tanken med det är att reda ut vad du egentligen efterfrågar. Därefter ringas ditt städbehov in och du får några förslag på städupplägg tillsammans med kostnaden för respektive upplägg. När du bestämt dig för vilket alternativ av löpande städning som fungerar för dig är det bara att bestämma startdatum.

Cleanup AB följer ständigt upp varje städtillfälle. Du får en chans att återkoppla dina synpunkter och tala om både vad du tyckte om bemötandet och själva städningen. Om något, mot förmodan, inte skulle vara till belåtenhet så justeras det bums. Att du som kund är nöjd är det absolut viktigaste!

Om du inte riktigt bestämt dig än, men är nyfiken på löpande hemstädning är det bara att höra av sig, så får du mer information.