Professionell städhjälp

Professional cleaning aidAtt ta hjälp av ett professionellt städföretag som Cleanup AB lönar sig både på kort och lång sikt. Oavsett om du är privatperson eller företagare kan det i många fall vara smartare att lämna över städningen till proffs. Du kan ägna din dyrbara tid åt något som intresserar dig alternativt jobba med din egen företagsverksamhet samtidigt som ditt hem blir skinande rent eller din lokal hålls fräsch och dammfri. Passa på att öka din livskvalitet och låt Cleanup AB sköta städningen.

Cleanup AB erbjuder hemstädning, fönsterputs, storstädning, flyttstädning och företagsstädning, med mera. Att anpassa sig efter kundens behov och önskemål är i fokus för verksamheten. Kanske vill du bara ha städhjälp vid ett tillfälle eller så är det löpande städning som tilltalar mest, du som kund bestämmer. Hör av dig så ett möte kan ordnas för ett förbehållslöst samtal om vilken typ av städning som passar dig bäst. Givetvis är det gratis att träffas för att diskutera fram en lösning som passar just dig.

Det är inte alltid man vare sig hinner eller orkar städa, anlita Cleanup AB! Du får god service av kunniga personer med gedigen erfarenhet och hög kompetens inom området. Givetvis följer Cleanup AB kontinuerligt upp alla jobb för att försäkra sig om att du är helt nöjd, eller om det är något som behöver förändras. Få en skräddarsydd städlösning som överträffar dina högst ställda förväntningar och dessutom till ett rimligt pris.

Efter ett möte där dina behov och önskemål diskuterats får du ett kostnadsförslag. Med Cleanup AB kan du vara trygg. Företaget har förutom F-skattsedel en ansvarsförsäkring som täcker både person- och sakskador ifall olyckan skulle vara framme under städarbetets gång. Hur professionell man än är så kan såklart olyckor ske. Den som är berättigad till RUT-avdrag för hushållsnära tjänster (rengöring, underhåll och tvätt) får det direkt på fakturan.